​Trăim în era tehnologiei și ne bazăm mult pe tehnică de calcul în activitatea noastră zilnică. Uneori, nu ne dăm seama cât de mult contează laptopul pe care îl folosim decât atunci când se întâmplă ceva și dintr-o dată nu se mai deschide, se închide singur sau se blochează. Atunci îți dai seama cât de important este să știi un service bun de laptopuri, unde să alergi imediat ca să- ți rezolvi problema și să-ți reiei activitatea.

Service IT, reparații laptopuri și calculatoareFoto: onlaptop.ro

NOU: Pick-Up Laptop Service în București. Rămâi unde ești - venim noi la tine.

Cu o experiență de peste 10 ani, OnLaptop.ro este punctul de service unde orice bucureștean poate primi cea mai bună soluție pentru un laptop cu probleme. Indiferent de laptop și indiferent de zona în care va aflați, puteți merge direct în service-ul OnLaptop pentru o constatare a defecțiunii și pentru reparații sau înlocuire componente.

Nu aveți timp să va deplasați la service? Nici o problema. Prin noul serviciu OnLaptop Pick- Up, puteți solicita preluarea laptopului de la orice adresa din Bucureșți. Acesta va ajunge la service și după operațiunile necesare de diagnosticare, veți fi contactat pentru a afla ce soluții există pentru reparația sa.

După înlocuirea componentelor necesare sau repararea laptopului, conform celor agreate telefonic, veți primi laptopul funcțional acasă ori la birou. Prin urmare, procedura este foarte simplă și vă scutește de timp pierdut și drumuri direct la service.

Externalizare servicii de reparații laptop și înlocuire componente pentru firme

De-a lungul celor 10 ani de activitate, OnLaptop a devenit prima alegere pentru foarte multe clienți din Bucureșți și chiar din împrejurimi. Nu doar persoanele fizice ajung aici la service cu laptopurile defecte, ci și firmele preferă să încheie contracte de colaborare pentru întreținere, mentenanță, verificări periodice și eventuale reparații.

Pentru o firmă este critic să nu existe pauze în activitatea desfășurată, iar acest lucru înseamnă o eventuală reparație realizată în timp scurt și cu maximă responsabilitate. De altfel, cei de la OnLaptop pun mare preț pe profesionalism pentru că tehnicienii angajați sunt extrem de bine pregățiți și întotdeauna la curent cu cele mai noi soluții de reparații laptopuri în București și Ilfov.

Firmele care doresc să-și externalizeze departamentul de service și mententanta tehnică de calcul, pot găși acum un partener ideal în OnLaptop. Avantajele externalizării sunt uriașe. Dincolo de faptul că nu mai sunt nevoite să aibă unul sau mai mulți angajați pentru aceste intervenții, firmele pot să apeleze la serviciile de întreținere, reparații și înlocuire piese laptop și PC, rapid, la preț avantajos și în cele mai bune condiții.

Tehnicienii de la service au deja experiență unui număr impresionat de situații problematice și știu care sunt cele mai viabile reparații, indiferent de componenta afectată (hard disk, memorie, placă de baza, placă video, display laptop, alimentator, mufă alimentare etc).

Dacă într-o firma, un laptop de la facturare se defectează subit, cei de la service pot interveni rapid pentru repararea acestuia. În caz contrar, firma respectivă ar putea foarte ușor să piardă clienți. Prin externalizarea IT, firmele pot să beneficieze de un departament profesionist și prompt pentru rezolvarea oricărei probleme hardware.

Reparație promptă pentru orice laptop, indiferent de brand

Când vine vorba despre soluții rapide, inteligente și de durata pentru reparații și înlocuire componente de laptopuri, calculatoare desktop sau sisteme all-in-one, vă puteți baza pe expertiză și experiența celor de la OnLaptop.

Există multe branduri de laptopuri și în timp, cei de la service, au constatat că pot să apară anumite tipare de probleme la unele din ele. De aceea, în unele cazuri, diagnosticarea este mai ușoară și reparația mai rapidă.

Paleta serviciilor de reparații laptop și înlocuire componente acoperă orice problema ce ar putea să apară cu o componentă dintr-un laptop. OnLaptop oferă servicii de diagnosticare, curățare laptop, reparații la nivel de placă de baza, înlocuire componente critice (ecrane, tastaturi și baterii), dar și elemente de carcasă.

Cine este în spatele proiectului?

În spatele OnLaptop se află o echipa de oameni pasionați și dedicați care atunci când dau peste o problema nouă de service, o iau cu entuziasm ca pe o provocare și nu ca pe o corvoadă.

Fără pasiune pentru electronică și IT este imposibil să reușeșți în acest domeniu care poate deveni uneori solicitant și provocator. Ca tehnician service laptopuri trebuie să ai o viziune globală, multe cunoștințe de electronică, să identifici soluții rapid, să fii creativ și chiar să dovedești o bună intuiție. Trebuie să acționezi doar corect, pentru că orice mișcare greșită ar putea compromite rezultatul final. În cei peste 10 ani de activitate, mii de laptopuri au trecut prin mâinile tehnicienilor, rata de succes în reparații fiind de 99%. Dacă un laptop mai poate fi reparat, atunci cu siguranță el va fi reparat în service-ul OnLaptop.

Doriți motive suplimentare pentru a vă îndrepta pașii spre acest service dacă aveți nevoie de reparații sau soluții viabile pentru laptopuri cu defecțiuni, care necesită curățare, îmbunătățire performanțe sau update?

  • De la înlocuirea unui hdd defect până la lipituri complexe pe placa de baza, tehnicienii OnLaptop tratează cu aceeași seriozitate orice problemă.
  • Veți fi permanent ținut la curent cu intervențiile care se fac asupra laptopului. Orice reparație sau înlocuire a unei componente se va face doar după ce vor fi comunicate toate detaliile și alternativele.
  • Fie că aveți un laptop de la un brand cunoscut (Dell, HP, Asus, Lenovo, Apple, Acer etc) sau mai puțin cunoscut (Gateway, Sony etc), puteți să apelați la service-ul OnLaptop.
  • Tarifele decente, timpul de reparație rezonabil, suportul oferit și o foarte bună comunicare sunt alte câteva motive pentru care mii de persoane fizice și firme aleg să-și repare laptopul (să-l îmbunătățească, să-l curețe pentru o durată mai lungă de utilizare sau să-l verifice) în centrul OnLaptop.

E bine oricând să știi că există o sursă sigură pentru a-ți pune laptopul pe picioare atunci când se întâmplă ca acesta să nu mai pornească sau să nu mai funcționeze bine. Pentru servicii complexe de reparații laptopuri, calculatoare, mentenanță IT, chiar și consultanță pentru cei care vor să-și rezolve singuri micile defecțiuni, însă au nevoie de câteva sfaturi, accesați site-ul service-ului onlaptop.ro.