​Dacă nu știați, a 256-a zi din an este specială – este ziua pe care programatorii din întreaga lume o sărbătoresc cu mândrie ca fiind Ziua programatorului. Anul acesta au motiv de sărbătoare toți cei care plănuiesc să pășească în lumea interesantă a programării. La LINK Academy, Ziua programatorului se sărbătorește până pe 15 septembrie, ceea ce vă oferă posibilitatea să deveniți și voi unul dintre cei mai bine plătiți experți de astăzi, cu o reducere de până la 400€.

Ziua ProgramatoruluiFoto: LINK Academy

Ziua programatorului se sărbătorește în a 256-a zi, deoarece (doi la puterea a opta – 28) reprezintă numărul total de valori care se pot prezenta prin octeți de opt biți – un număr foarte bine cunoscut tuturor programatorilor.

Dacă și voi vreți să știți de ce acest număr este foarte important, dacă vă doriți un salariu excelent, posibilitatea să găsiți un job în orice moment, să lucrați de acasă sau să vă bucurați de numeroase beneficii ca programatori – alăturați-vă lor accesând acest link.

Deveniți programator în mai puțin de 12 luni

Programarea a devenit unul dintre cele mai populare joburi din secolul al XXI-lea. În primul rând, pentru că tocmai mulțumită programatorilor avem totul la câteva clicuri distanță de noi. Aplicațiile lor precum Facebook, YouTube și Instagram sunt o parte indispensabilă din viața noastră, programele lor ne-au simplificat viața de zi cu zi prin e-banking și navigare, iar jocurile lor au devenit cea mai populară distracție în lumea modernă.

Mai mult, acest job oferă siguranță tuturor celor care pășesc pe calea codului de programare – siguranța că vor avea un job creativ, un salariu mare și independență în muncă.

O veste bună pentru cei care vor să devină programatori este că în mai puțin de un an puteți asimila toate cunoștințele necesare prin școlarizare modernă și intensivă, precum cea de la LINK Academy. În această perioadă veți dobândi toate abilitățile practice necesare cu care și voi veți putea păși în lumea interesantă a programării.

Alegeți domeniul care vă interesează cel mai mult, precum și dacă vreți să frecventați cursul în clasă sau de acasă

La LINK Academy puteți alege unul din cele 11 departamente de programare: Software Testing and QA Program, Python Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Android Mobile Development și Microsoft Mobile Apps Development.

La toate aceste programe puteți opta pentru cursuri în cele mai moderne săli de clasă sau pentru școlarizare online pe platforma dezvoltată pentru studiu la distanță.

Cursurile în clasă sunt bazate pe minim de teorie și maxim de practică. Studiul se axează pe taskuri și proiecte, ceea ce vă pregătește foarte repede să efectuați independent viitoarea muncă de programator. Cursurile se desfășoară la București, de 2 până la 3 ori pe săptămână, a câte 4 ore. Fiecare cursant are calculatorul său, unde își rezolvă singur taskurile.

Dacă vă place să aveți o libertate mai mare în studiu sau nu doriți să veniți la curs, toate cunoștințele și abilitățile profitabile, dar și diplomele, le puteți dobândi învățând pe internet – din orice oraș, orice țară, cu ajutorul unicului LINK Academy Distance Learning System. Pregătirea pe internet include materiale și lecții online, cursuri prin live stream, tutoriale video și audio, contact cu profesorii în timp real, teste interactive pentru verificarea cunoștințelor… Ca și cum ați frecventa cursul în clasă. Este suficient să aveți un calculator și conexiune la internet.

Și asta nu e tot! Școlarizarea la LINK Academy vă aduce un șir întreg de instrumente și servicii pentru dezvoltarea carierei, datorită cărora veți ajunge la un job într-un timp record. Practica și posibilitatea de angajare în cele mai bune companii IT prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, posibilitatea școlarizării gratuite pe viață, cursuri facultative de engleză și germană pentru cei care vor să lucreze în străinătate, program pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale sunt câteva din beneficiile care vă așteaptă și după școlarizarea pe un an de zile!

Singura școală din regiune aleasă ca partener de cele mai mari companii IT

Dintre toate școlile din regiune, LINK Academy s-a evidențiat ca singura instituție educațională care are parteneriate oficiale cu organizații internaționale și cu cele mai importante companii și instituții globale IT, precum Zend, Microsoft și multe altele.

Companiile IT globale de top au ales LINK Academy ca partener oficial datorită celor mai moderne programe IT care sunt conforme cu cerințele pieței și cu standardele globale, datorită calității cadrului didactic, aplicării celei mai noi tehnologii și de software la curs, precum și datorită metodologiei unice pentru dobândirea rapidă a celei mai înalte expertize – „Arhitectura cunoștințelor”.

Concret, asta înseamnă că participanții LINK Academy au o șansă unică de a dobândi cunoștințe folosind cel mai modern echipament, cel mai nou software, iar diplomele le obțin direct de la centre globale IT.

Cunoștințele și titlurile dobândite la unul din programele LINK Academy din România sunt la fel de importante ca cele pe care le-ați fi dobândit în centre puternice din Europa sau SUA. Astfel, vă puteți oferi serviciile atât angajatorilor din România, cât și în întreaga lume, obținând un câștig de clasă mondială.

Economisiți până la 400€ la înscriere până pe 15 septembrie – numărul de locuri disponibile este limitat

Oferta pentru Ziua Programatorului la LINK Academy durează până pe 15 septembrie și vă oferă posibilitatea să vă înscrieți la una din specializările din cadrul departamentului de Programming și Mobile Development cu o reducere de până la 400€.

Alegeți școlarizarea care vă va pregăti pentru unul dintre cele mai căutate joburi de astăzi și anul următor, pe vremea aceasta, vă veți sărbători ziua la un job foarte bine plătit. Deveniți programatorul care nu își face griji pentru cariera sa, deoarece are cunoștințele care îi garantează un viitor sigur.

Articol susținut de Link Group