Un bărbat de 54 de ani a murit luni dimineaţă în curtea societății care asigură transportul în comun din Râmnicu Vâlcea după ce a fost prins între două autovehicule, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, citat de Agerpres.

Ambulanță SMURDFoto: © LCVA | Dreamstime.com

Bărbatul a fost prins între două autovehicule în timp ce pregătea tractarea unuia dintre acestea.

Potrivit ISU Vâlcea, a fost găsit inconştient, iar decesul a fost declarat după ce echipajele medicale trimise la faţa locului au încercat minute în şir să-l resusciteze.

”La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana în cauză a fost găsită în stare de inconştienţă, cu multiple leziuni. Potrivit primelor informaţii, victima este un bărbat de 54 de ani, care în momentul producerii accidentului efectua operaţiunile premergătoare tractării unui autovehicul. La faţa locului a fost alocat şi un echipaj al SAJ cu medic, care a efectuat manevre de resuscitare. Din păcate, persoana rănită nu a răspuns acestor manevre, decesul acesteia fiind declarat de către medicul de la Ambulanţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Cazul a fost preluat de poliţişti şi de către reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Vâlcea, care au declanşat anchete pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest accident.

Sursă foto: © LCVA | Dreamstime.com