Interlopul Fane Văncică a fost filmat în timp ce lovea crunt o femeie, iar imaginile, extrem de dure, au fost publicate pe TikTok, ajungând apoi pe Facebook şi YouTube. Poliția Capitalei a anunțat marți că s-a autosesizat în acest caz.

imagini dure cu un interlop care loveste o femeieFoto: Captura

În imagini - pe care am ales să nu le difuzăm, se poate vedea cum femeia, care este așezată în genunchi pe podea, este lovită cu picioarele în cap, în spate și în stomac, iar la un moment dat bărbatul îi varsă în cap apa dintr-o frapieră.

Imaginile, difuzate de Antena 3, au ajuns virale, fiind apoi eliminate din cauza scenelor violente.

"Te omor aici, să moară familia mea!", se aude pe înregistrare.

După ce imaginile au ajuns virale, interlopul Fane Vancică a ținut să își ceară scuze: "Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed, m-am luat de ea.Am ajuns acasă şi ne-am certat. Nu ştiu dacă aţi observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Vreau să îi spun că îmi cer mii de scuze".

Poliția Capitalei a anunțat marți că s-a autosesizat în aceat caz, fiind făcute "verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul". Cercetările în acest caz, pentru infracțiunile de infracțiunii de lovire sau alte violențe, sunt făcute sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 4.