​Manelistul Dani Mocanu a fost reținut de procurorii din Argeș care îi cer arestarea pentru tentativă de omor, după bătaia din benzinăria din Pitești. Alături de manelist a fost reținut și fratele său.

Dani MocanuFoto: Captura video

Cei doi vor fi prezentați miercuri instanței care va decide dacă vor rămâne în spatele gratiilor pentru următoarea perioadă, potrivit Parchetului de pe lângă tribunalul Argeș.

Totul a pornit de la o bătaie într-o benzinărie din Pitești în care a fost implicat Dani Mocanu și în urma căruia un bărbat a ajuns la spital. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii publice.

Scandalul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 august, într-o benzinărie din Piteşti. Un apel la 112 a anunţat că mai multe persoane se bat, însă la sosirea echipajelor de poliţie toţi cei implicaţi în scandal plecaseră.

Ulterior, la o unitate medicală din municipiu s-a prezentat un bărbat cu lovituri grave la cap, produse în urma incidentelor de la benzinărie.

Poliţia s-a autosesizat şi a deschis dosar penal, iniţial cercetările vizând infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Duminică, Poliţia şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş au anunţat că cercetările au fost extinse, fiind investigată şi infracţiunea de tentativă de omor.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că nimeni nu a depus plângere în urma incidentelor, la trei zile de la comiterea faptelor, iar cercetările au fost extinse în urma constatărilor privind leziunile grave ale persoanei ajunse la spital în urma bătăii.

Aceleaşi surse au declarat că printre cei implicaţi în scandalul de la staţia de carburant se numără şi manelistul Dani Mocanu.

La sfârșitul lunii iulie, manelistul Dani Mocanu a fost reținut, după ce a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.