Două tinere au fost atacate de către un bărbat pe trotinetă, care le-a înțepat în piept, una dintre ele ajungând la spital. Incidentul a avut loc pe stradă, în centrul Capitalei, iar Poliția îl caută pe bărbat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliția Capitalei a anunțat că miercuri seară, în jurul orei 21:25, polițiștii Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, că o tânără "ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător" de către un bărbat care circula pe o trotinetă. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 1, precizează Poliția Capitalei într-un comunicat de presă transmis joi.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie că "a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător" de către un bărbat aflat pe o trotinetă pe o stradă din Sectorul 3.

Potrivit sursei citate, una dintre femeile atacate a fost transportată la spital.

Poliția Capitalei a mai precizat că cercetările în acest caz sunt făcute de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe.

UPDATE: Bărbatul a fost prins

Poliția Capitalei anunță joi seară că bărbatul a fost prins.

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).