Flip.ro, parte din grupul eMAG și liderul pieței de telefoane recondiționate din România, care și-a propus să schimbe modul în care oamenii cumpără și vând telefoane, vine și mai aproape de cumpărători cu o nouă opțiune, care simplifică tot mai mult procesul de cumpărare. Este vorba despre posibilitatea de livrare gratuită a smartphone-urilor în easybox-urile Sameday.

Flip.ro anunță opțiunea de livrare gratuită a telefoanelor în easybox-urile Sameday Foto: flip.ro

Clienții care comandă un telefon recondiționat de pe Flip, care arată și funcționează ca unul nou, dar are un preț cu până la 40% mai mic decât cel al smartphone-urilor noi, pot primi dispozitivul cumpărat, cu livrare gratuită, la cel mai apropiat easybox, în 1-2 zile de la plasarea comenzii pe site.

"Suntem încântați să anunțăm că telefoanele de pe Flip pot ajunge acum mai simplu și mai rapid la cei care susțin grija noastră față de mediu, prin reintroducerea pe piață a smartphone-urilor pe care le recondiționăm cu responsabilitate. Acest serviciu self-service gratuit răspunde la nevoia cumpărătorilor de a primi produsele comandate în cel mai scurt timp, simplu și fără contact", spune Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro.

Așadar, prin livrarea gratuită a telefoanelor în lockerele easybox, Flip își propune să suplimenteze grija față de mediu. Această măsură vine în întâmpinarea ideii de reducere a emisiilor de carbon, rezultată în urma unui număr mai mic de drumuri parcurse de o mașină pentru a livra comenzile. În loc de 25 de drumuri necesare în cazul livrărilor "tradiționale", va fi suficient unul singur, pentru a acoperi o arie generoasă de adrese la care urmează să ajungă telefoanele de pe Flip.

În plus, livrarea la easybox este una cât se poate de sigură, nefiind nevoie de contact direct cu alte persoane. Nu în ultimul rând, clienții Flip nu vor mai fi condiționați de programul livratorului care acoperă zona în care au ales să fie făcută livrarea. Altfel spus, odată depuse în cel mai apropiat easybox, coletele cu telefoane de pe Flip vor putea fi ridicate la orice oră, 24/7.

Telefoanele vândute pe Flip.ro sunt verificate și recondiționate de specialiști în peste 30 de teste. În acest fel, dispozitivele ajung să primească o a doua viață, diferențele dintre acestea și telefoanele noi fiind aproape insesizabile. Prețul telefoanelor recondiționate, în schimb, în comparație cu cele ale smartphone-urilor noi, sunt mult mai mici.

Din momentul lansării și până în prezent, peste 100.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau a cumpăra un telefon la prețuri mai mult decât tentante.

Platforma oferă tuturor celor care cumpără un telefon recondiționat aceleași condiții pe care clienții le au atunci când își comandă un smartphone nou, mai exact:

  • garanție;
  • 30 de zile drept de retur gratuit;
  • plată în 12 rate, 0 dobândă;
  • transport gratuit oriunde în România, în 1-2 zile;
  • verificarea coletului la livrare.

Articol susținut de Flip.ro