Dr. Viorel Dejeu a obținut recent, de la Surgical Review Corporation, certificarea prin care devine Chirurg de Excelență în Chirurgia Bariatrică și Metabolică, fiind unul dintre puținii medici din România cu acest statut. Această acreditare prestigioasă, acordată de o organizație nonprofit independentă, renumită la nivel internațional, recunoaște angajamentul său și standardul înalt de furnizare a unor servicii de îngrijire a pacienților, precum și o preocupare deosebită pentru siguranța și confortul lor.

Dr. Viorel DejeuFoto: Creative City

Certificarea atestă profesionalismul echipei sale, care este, la momentul actual, cea mai căutată echipă medicală specializată pe medicină bariatrică din România, cu peste 2,000 de pacienți pe an, dar și dedicarea dr. Viorel Dejeu pentru excelență. Echipa Doctor Dejeu este parteneră Medlife și își desfășoară activitatea în centrele din patru orașe din țară: MedLife Life Memorial Hospital București, MedLife Polisano Sibiu, MedLife Genesys Arad și MedLife Oradea.

Statutul de chirurg acreditat înseamnă că dr. Viorel Dejeu a îndeplinit standardele recunoscute la nivel internațional. Desfășurat pe parcursul unui an, procesul de acreditare a fost unul extrem de riguros și de complex. În această perioadă s-au evaluat cu atenție atât amploarea intervențiilor chirurgicale, echipamentul unității, metodele clinice aplicate și procedurile de operare standardizate, cât și aspecte precum educarea pacientului și evaluarea continuă a calității actului medical.

„Îmi propun întotdeauna să acord cea mai bună îngrijire posibilă pacienților mei, iar obținerea certificării de Chirurg de Excelență este pentru mine încă un pas pentru atingerea acestui obiectiv. Pe parcursul perioadei în care tot actul medical a fost atent monitorizat și evaluat, mi-am reamintit cât de importante sunt toate etapele din călătoria unui pacient, de la momentul în care ne contactează prima oară, până la o intervenție chirurgicală și susținerea lui în procesul recuperării complete. Ne vom dedica în continuare tot timpul necesar pentru ca fiecare pacient care ajunge să fie tratat de echipa noastră să aibă parte de servicii excelente", a spus dr. Viorel Dejeu.

„Suntem mândri să îi oferim recunoaștere Dr. Viorel Dejeu pentru angajamentul lui de a evolua permanent și de a oferi îngrijire de calitate pentru toți pacienții”, a declarat Gary M. Pratt, CEO al SRC. „Această acreditare semnalează că acest chirurg este printre cei mai buni din această specialitate și este dedicat furnizării celui mai înalt nivel de îngrijire posibil”, a completat el.

Despre dr. Viorel Dejeu

Dr. Viorel Dejeu este șef de departament Chirurgie Bariatrică și Metabolică, cu competență în chirurgie laparoscopică avansată pentru afecțiuni abdominale și oncologice. Anual, peste 2,000 de persoane apelează la Echipa Doctor Dejeu, în București, Sibiu, Oradea, Arad, ea fiind astfel cea mai dedicată și cea mai căutată echipă pentru medicină bariatrică din România. Pentru mai multe detalii, accesați www.doctordejeu.ro.

Despre Surgical Review Corporation

Înființată în 2003, Surgical Review Corporation (SRC) este o organizație nonprofit, recunoscută la nivel internațional pentru siguranța pacienților, dedicată recunoașterii și redefinirii îngrijirii chirurgicale. SRC acreditează cele mai bune spitale, chirurgi și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume care îndeplinesc standardele noastre dovedite. Căutați sigiliul nostru, așteptați-vă la excelență. Pentru mai multe informații, vizitați www.surgicalreview.org.

​Articol susținut de Creative City