Primarul Olguța Vasilescu susține că onorariile celor 30 de artiști invitați la festivalul de muzică de la Craiova ar fi de 3 milioane de euro, negând că onorariul plătit pentru Paris Hilton ar fi de 1 milion de dolari.

Lia Olguta VasilescuFoto: Facebook Lia Olguta Vasilescu

Primarul PSD a postat un mesaj ironic pe Facebook, pentru cei care "se consumă nervos încercând să își convingă adepții că e rău festivalul de la Craiova":

  • "Mă uit cât de mult se consumă nervos unii încercând să își convingă adepții că e rău festivalul de la Craiova unde vine un DJ să mixeze pentru suma de "1 milion de euro". De unde au scos suma asta, n-aș putea să vă povestesc... Poate ne spun ei...
  • Ca să vă faceți o idee, onorariile tuturor artiștilor, peste 30 la număr, sunt trei milioane de euro, din care un milion e impozitul pe care îl oprește statul român.
  • Faceți o medie pentru cei 30 de artiști, nume de prim rang pe plan mondial și vedeți dacă e posibil ca o singură persoană să primească jumătate din sumă. Acum, după ce ați făcut acest calcul simplu, vedeți și cât s-a investit în alte festivaluri, unde valoarea artiștilor e aproximativ egală.
  • P.S. Știți bancul cu rochia de 20 de mii de euro? Cam așa e și acum".

Între 26 și 28 august la Craiova va avea loc Festivalul IntenCity, la care primăria a anunțat că vor veni Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau La Bouche.

De asemenea, Olguța Vasilescu s-a lăudat că o va aduce pe Paris Hilton, "invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk". Newsweek a scris că tariful lui Paris Hilton pentru a veni la Craiova ar fi de 1 milion de dolari.