O bucureșteancă a fost jefuită în liftul blocului în care locuiește, fiindu-i furați 25.000 de lei din poșetă. Poliția Capitalei a anunțat vineri că jaful a fost comis de alte două femei, care au urmărit-o pe victimă la bancă.

PolitiaFoto: Politia Romana

Poliția Capitalei a anunțat că în urmă cu o zi au fost făcute percheziții într-un dosar privind furtul sumei de 25.000 de lei, în Sectorul 2 al Capitalei.

Ancheta a fost declanșată în 25 iulie , când polițiștii Secției 8 Poliție au fost sesizati de către o femeie că în timp ce se afla în liftul blocului două persoane necunoscute i-au furat din geantă suma de 25.000 de lei. Polițiștii spun că fapta ar fi fost săvârşită de către două femei în vârstă de 43, respectiv 44 de ani.

Conform anchetatorilor, în dimineața de 25 iulie, a făcut mai multe retrageri în valoare totală de 25.000 lei, de la o bancă din sectorul 2. Victima ar fi fost urmărită de către cele două femei, atât în incinta băncii, cât și după retragerea banilor, iar când a ajuns în liftul blocului, una dintre ele i-a fi acoperit geanta, iar cealaltă i-ar fi sustras suma de 25.000 lei.

În urma perchezițiilor de joi a fost prinsă și dusă la audieri femeia de 43 de ani, cea care ar fi furat banii. Ea este " cunoscută cu preocupări de natură infracțională", a fost reținută și va fi dusă în instanță, spun polițiștii, care precizează că prejudiciul a fost recuperat în integralitate.