​Link Academy sărbătorește ziua administratorului de sistem cu o reducere mare: Economisiți până la 500€ pentru cea mai modernă școlarizare IT.

Economisiți până la 500€ pentru cea mai modernă școlarizare ITFoto: LINK Academy

În fiecare ultima vineri din iulie se sărbătorește SysAdmin Day, ziua când întreaga planetă îi celebrează pe adevărații eroi ai erei moderne – administratorii de sistem, care în toate cele 365 de zile ale anului se ocupă cu funcționarea corespunzătoare a numeroaselor sisteme IT din jurul nostru și sunt primii care ne sar în ajutor de fiecare dată când avem o problemă cu tehnologia.

Dacă nu ați știut, administratorii de sistem sunt printre cei mai bine plătiți și cei mai căutați experți din sectorul IT. Asta nu trebuie să vă mire, pentru că, în cele din urmă, nici măcar programatorii nu pot funcționa fără ei.

Când aveți un bug la internet sau nu vă funcționează calculatorul, ori rămâneți blocați o oră în e-mail, așteptând la rând din cauza problemei numite „a picat sistemul”, administratorii sunt cei care vă rezolvă toate problemele și grijile. Tot administratorilor de sistem le puteți mulțumi dacă un hacker încă nu v-a spart toate conturile online, iar imprimanta și telefoanele vă funcționează fără probleme...

De aceea chiar merită o zi a lor.

O șansă ideală pentru toți cei care vor să devină administratori de sistem

Totuși, la această instituție de învățământ internațională, sărbătoarea durează până pe 1 august, până când este valabilă reducerea de până la 500€ pentru toți cei care aleg să înceapă școlarizarea la departamentul Administration.

Dacă v-ați gândit să deveniți unul dintre cei mai căutați experți IT, fără de care lumea digitală pe care o cunoaștem în prezent cu greu ar funcționa, atunci profitați de această ocazie extraordinară și înscrieți-vă prin intermediul acestui link.

La LINK Academy puteți alege unul dintre cele două programe de un an pentru administratorii de sistem: Network Administration sau Microsoft Administration. Fiecare program este adaptat și începătorilor absoluți, coordonat de către experți IT, administratori de sistem, care vă vor pregăti pentru un job în acest domeniu.

Cursurile le puteți urmări în clasele LINK Academy din București sau în varianta online, prin cea mai modernă platformă pentru studiu la distanță, care vă permite accesarea cursurilor din orice oraș sau țară. La sfârșitul programului, susțineți examene pentru titluri oficiale Microsoft, CompTIA, Cisco, Linux și dobândiți competențe căutate în companii și organizații IT de top.

Toate acestea, subliniază LINK Academy, vă vor oferi posibilitatea de a lucra în lumea de afaceri modernă cu un spectru larg de joburi – de la nivelul de administrator începător până la proiectant de top de sisteme și rețele.

Pe lângă cunoștințe de calitate, școlarizarea la LINK Academy oferă toate resursele pentru începerea unei cariere de succes: muncă practică asigurată la proiecte reale, stabilirea contactului cu cei mai bun angajatori prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, prin Programul pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale, perfecționarea limbilor străine pentru a vă putea oferi serviciile și clienților la nivel global… Acestea sunt doar câteva din beneficiile gratuite asigurate de LINK Academy.

Înscrieți-vă până pe 1 august și începeți școlarizarea în condiții speciale

Oferta LINK Academy cu ocazia SysAdmin durează până pe 1 august și vă oferă posibilitatea să vă înscrieți la unul dintre programele departamentului Administration cu o reducere de până la 500€!

Alegeți școlarizarea care vă va pregăti pentru unul dintre cele mai căutate joburi din prezent și uitați de problemele aduse de șomaj și joburi prost plătite. Deveniți un administrator de sistem care rezolvă problemele tuturor și care merită o zi a lui.

Articol susținut de LINK Academy