Festivalul de muzică și arte Nostalgia Retro/Disco/Future 2022, desfășurat în perioada 24-26 iunie, a adunat sub aceleași ritmuri diferite generații ce împărtășesc o pasiune comună pentru hiturile anilor 1990 și 2000.

Spiritul civic al oamenilor a fost răsplătitFoto: Beck’s

Într-un mix armonios între distracție și responsabilitate socială, Beck’s a readus în atenția tuturor iubitorilor de festivaluri promisiunea de brand ce vizează un comportament responsabil, în ceea ce privește mediul înconjurător.

Pe lângă spațiul de relaxare special amenajat, Beck’s a implementat o soluție care permitea tuturor celor prezenți să se distreze, dar și să ajute în a lăsa Parcul Izvor curat, așa cum l-au găsit. Încă din prima zi, Beck’s a adunat petrecăreții într-un gând – “Reciclează așa cum simți” – prin două zone de colectarea a dozelor de bere, marcate prin două automate de reciclare, dar și printr-o instalație de colectare care lua forma unei porți.

Spiritul civic al oamenilor a fost, de asemenea, răsplătit: la două doze reciclate participanții au fost recompensați automat cu experiențe de festival puse în scenă de Beck’s. La finalul celor trei seri de petreceri Nostalgia, Beck’s a reușit să colecteze un număr impresionant de doze în vederea reciclării, totul mulțumită participanților care au apreciat mixul perfect dintre atmosfera de festival, consumul responsabil de alcool și, mai ales, grija față de mediu.

Regăsindu-se întotdeauna în centrul distracției, Beck’s invită toți iubitorii de muzică să trăiască în ritmul lor, demonstrând, în același timp, că responsabilitatea pentru tot ce ne înconjoară este o valoare esențială, indiferent de festival.

Articol susținut de Beck’s