Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din Europa de Sud-Est, scoate la concurs 354 de locuri la programele universitare de doctorat, dintre care 115 locuri la buget.

ASEFoto: ASE

Înscrierile încep marți, 12 iulie și se încheie joi, 14 iulie la ora16.00. Candidații încarcă documentele de concurs pe platforma doctorat.ase.ro. ASE vine cu o ofertă de 11 programe de doctorat: Administrarea afacerilor; Cibernetică și Statistică economică; Informatică Economică; Contabilitate; Drept; Economie I; Economie II; Finanțe; Management; Marketing și Economie și Afaceri Internaționale. Studiile universitare de doctorat se desfășoară la forma de învățământ cu frecvență și cu frecvență redusă, în limba română sau într-o limbă de circulație internațională (engleză, franceza, germană).

Taxa de înscriere la concursul de admitere la studiile universitare de doctorat pentru anul universitar 2022 – 2023 este de 500 lei. Taxa de înscriere se plătește preferabil online, prin intermediul aplicației ASE, în cadrul procesului de înscriere sau prin virament bancar.

Informații complete despre Admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina doctorat.ase.ro/admitere, care reflectă întreg procesul de admitere, cu precizări actualizate permanent despre calendarul admiterii, metodologie, conţinutul dosarului de înscriere, paşii candidatului, rezultatele admiterii ș.a.

Academia de Studii Economice din București a primit dreptul de a conduce doctorate si de a acorda titlul de doctor în științe economice încă din anul 1921, în urmă cu un secol. ASE se mândrește cu școlile sale doctorale.

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziționată la nivel internaţional în topuri de prestigiu, care își continuă trendul ascendent în prestigiosul clasament Times Higher Education University Impact Rankings 2022, ocupând locul 301-400 la nivel mondial și locul I în România.

ASE este cea mai bună universitate din România în domeniul Economie și Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2022.

ASE are programe universitare adaptate noutăților din mediul de afaceri. Companiile partenere ale ASE oferă stagii studenţilor, iar manageri de top vin și prezintă studii de caz din practica cotidiană în cadrul cursurilor din ASE. Interesul fiecărei facultăți de la ASE este să desfășoare un dialog permanent cu marile companii, pentru a fi mereu la curent cu cerințele și dinamica de pe piaţa muncii. Angajatorii apreciază foarte bine studiile urmate la ASE. Diploma de absolvent ASE constituie garanția unui viitor sigur și a celei mai bune inserții pe piața muncii.

"Dragi candidați, vă invit, cu drag, să vă alăturați comunității de peste 22 000 de studenți ai Academiei de Studii Economice din București, liderul învățământului economic și de administrație publică din Europa de Sud- Est. Eu însumi sunt mândru să fiu absolvent al acestei universități. Tradiția și dinamica, strânsa legătură cu mediul de afaceri, oportunitățile de învățare, numeroasele burse de studii, mobilitățile internaționale, condițiile noastre bune de cazare sunt câteva dintre argumentele pentru care Universitatea din Piața Romană poate constitui o opțiune inspirată, sigură și de perspectivă pentru voi! Statutul de absolvent al ASE asigură o foarte bună inserție pe piața muncii, o viață profesională de succes și o carieră frumoasă, pe care v-o doresc din plin! Succes, dragi candidați!" - prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector.

Cu o tradiție centenară și peste 310 000 de absolvenți, Academia de Studii Economice din București este o universitate dinamică, într-o adaptare permanentă la cerințele economiei de piață.

Alege un Lider și vei deveni un Lider! #alegeASE.

Articol susținut de ASE