O femeie în vârstă de 33 de ani a a fost tăiată pe faţă cu un cuţit de fostul concubin, de 44 de ani, într-o sală de judecată a Judecătoriei Constanţa, scrie news.ro, citând IPJ Constanța. Femeia este conștientă și stabilă și a fost transportată la Spitalul Județean din Constanța, relatează Dobrogea TV.

AmbulantaFoto: Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Potrivit surselor Focus Press, bărbatul s-a prezentat la procesul civil pentru custodia copilului și avea asupra sa un cutter cu care a tăiat-o pe față pe fosta soție în sala de judecată.

Femeia avea ordin de protecție împotriva bărbatului, însă acesta a intrat în sala de judecată și a atacat-o, potrivit Focus Press.

Bărbatul a fost reținut iar femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanţa o persoană a suferit plagă tăiată, potrivit IPJ Constanța.

  • „Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feţei, de către fostul concubin, de 44 de ani.
  • Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil”, precizeză polițiștii constănțeni.

Polițiștii continuă cercetătorilor în acest caz.