În prezent, sistemul de operare Windows și Microsoft Office sunt cele mai frecvent utilizate sisteme informatice și software de birou din lume, cu peste 1 milion de companii din întreaga lume utilizând sistemul de operare Windows și Microsoft Office. Cea mai recentă versiune a Office 2021 ajută utilizatorii să se simtă mai productivi atunci când lucrează la birou. Odată cu achiziția, veți obține acces pe viață la Word, Excel, PowerPoint, Outlook și multe altele, pe un singur dispozitiv, în scop profesional sau personal, fără taxe lunare sau anuale.

Până la 62% reducere pe Godeal24!Foto: GoDeal24

Pentru informarea dumneavoastră, cea mai recentă licență Office 2021 Pro de pe site-ul oficial al Microsoft costă 439,99$, iar cu prilejul reducerii de la Godeal24, acum Office 2021 Pro este disponibil pentru doar 24,99€! Godeal24 oferă diferite combinații de Office 2021, în funcție de diferitele nevoi ale utilizatorilor. De exemplu, cel mai mic preț unitar este combinația de 5 PC-uri, iar fiecare licență de Office 2021 este de numai 12,99€!

Puteți alege să cumpărați împreună cu prietenii, familia sau colegii, astfel puteți economisi o sumă considerabilă de bani! Codul de activare este trimis prin e-mail, deci nu este nevoie să așteptați vreun colet, primiți imediat ceea ce comandați!

Zona de reduceri Microsoft Office 2021! Începând de la 12.99€/PC

62% reducere la Office 2021 (cod de reducere "GOLE62")

62% reducere la Office 2021 + Sistemul de operare Windows (cod de reducere "GOLE62")

Cu ocazia acestei promoții Godeal24, veți obține o reducere importantă la licențele Windows 10. Actualizați-vă PC-ul prin trecerea la cea mai rapidă și mai sigură versiune de Windows. Cel mai bun Windows 10 din toate timpurile de la 6.06€/PC! Totodată, Microsoft susține utilizatorii de Windows 10 pentru a face upgrade la Windows 11 GRATUIT!

50% reducere la sistemele de operare Windows! (cod de reducere "GOLE50")

De ce este Godeal24 atât de ieftin, este software-ul autentic?

Licențele sunt 100% originale și autentice. Godeal24 verifică „istoricul” fiecărei licențe pe care o vinde și, prin urmare, poate pune la dispoziția clienților chei de activare care altfel ar fi rămas nefolosite. Prin faptul că nu comercializează licențele vândute de Microsoft ca fiind „de volum”, utilizatorii finali le pot utiliza fără a întâmpina probleme. Din acest motiv, licențele care sunt achiziționate prin intermediul Godeal24 sunt „pe viață” și pot fi utilizate fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și susținut de Microsoft pe toată durata ciclului său de viață. Pe Godeal24, puteți obține același software, economisiți peste 80% și este autentic. Nu veți întâmpina niciun fel de problemă.

Mai multe versiuni: 62% reducere la Office și pachete (cod de reducere "GOLE62")

În plus, catalogul variat al lui Godeal24 include, de asemenea, diverse tipuri de soluții software, inclusiv Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, software din seria iObit și nu numai, care pot răspunde pe deplin nevoilor dumneavoastră, Godeal24 este 100% autentic!

Mai multe soluții software pentru PC-ul dumneavoastră: Cel mai bun preț, cele mai bune produse!

Godeal24 are un magazin complet și profesionist cu un catalog variat de licențe digitale 100% garantate și legale. Pe Godeal24 puteți obține același software la un preț redus cu peste 80% și este autentic. Nu veți întâmpina nicio problemă. Catalogul variat de soluții software de la Godeal24, nu numai popularul sistem de operare Windows și Office, dar și software mai practic pentru PC și mobil, cum ar fi seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Godeal24 oferă clienților săi cel mai bun serviciu pentru clienți din industrie. Godeal24 nu oferă doar garanția produsului, Godeal24 oferă, totodată, suport tehnic profesionist 24/7 utilizatorilor săi și servicii post-vânzare pe viață! Acest lucru înseamnă că Godeal24 este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema, fie că este vorba de instalare sau de utilizare.

Godeal24 a atins un succes semnificativ în rândul publicului cu servicii profesioniste, rapide, plăți urmărite și garanție de returnare a banilor. A obținut un rating de 4,9 și un grad de satisfacție de 98% pe TrustPilot (o platformă independentă care permite utilizatorilor să evalueze calitatea serviciilor și produselor), ceea ce reprezintă afirmarea și recunoașterea de către utilizatori a calității serviciilor Godeal24! În plus, utilizatorii au la dispoziție o echipă de asistență tehnică înainte de achiziție, dar și după, care poate rezolva orice problemă și poate oferi servicii post-vânzare pe viață.

Contact Godeal24: service@godeal24.com