Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către Poliţia Locală că un bărbat i-a apelat telefonic și a spus că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial, din Sectorul 2, cât şi într-o zonă publică din Sectorul 1, relatează News.ro. În urma controlului pirotehnic efectuat în Sectorul 1 s-a constatat că aspectele semnalate nu se confirmă. În cursul zilei a mai avut loc o astfel de alertă, la un centru comercial din zona Băneasa, care s-a dovedit de asemenea o alertă falsă.

Echipa pirotehnica a SRIFoto: Agerpres

La faţa locului se află poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei.

De asemenea, s-au deplasat grupa pirotehnică din cadrul SIAS şi specialişti din cadrul SRI, pentru efectuarea de verificări specifice.

În urma controlului pirotehnic efectuat în zona publică din Sectorul 1, s-a constatat faptul că aspectele semnalate nu se confirmă.

Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, sunt continuate verificările de specialitate.

În cursul după-amiezii, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a apelat telefonic Poliţia Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial din Sectorul 1. Echipa pirotehnică din cadrul SIAS s-a deplasat la faţa locului. În urma verificărilor, alerta cu bombă nu s-a confimat.