Elena Udrea a primit vizita soţului ei, Adrian Alexandrov, la penitenciarul Târgşor. Acesta a declarat pentru Antena 3 că ea are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea sa, care a fost una „abuzivă” şi că momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru recursul de luni, relatează News.ro.

Elena UdreaFoto: Agerpres

„Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care, repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a spus soţul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov.

El a precizat că este greu că nu îşi poate vedea copilul.

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a afirmat el.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

Fostul ministru Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, a fost adusă joi în ţară, la câteva zile după ce autorităţile judiciare bulgare au decis extrădarea sa. Ea a fost preluată de o maşină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la Vama Giurgiu. Joi seară, ea a ajuns la Penitenciarul Târgşor.