​​Axxis Nova Resort&SPA, primul concept integrat de la malul Mării Negre, a fost desemnat cel mai bun proiect al anului 2021în cadrul Romanian Property Awards, câștigând cel mai râvnit trofeu al galei.

Axxis Nova Resort&SPA, câștigătorul trofeului “Best Project 2021”Foto: Axxis Nova Resort&SPA

Trofeul a fost ridicat de către dezvoltatorii proiectului, oamenii de afaceri Florin și Daniel Cârstocea, care au ținut un discurs emoționant în care au prezentat cum a luat naștere conceptul AXXIS Nova Resort&SPA și dorința de a dezvolta litoralul românesc la standarde nemaîntâlnite până acum.

“Acest trofeu este o recunoaștere a eforturilor noastre, un lucru extraordinar. Am pornit cu un proiect integrat la malul mării, pe o idee clară pe care am conturat-o alături de fiul meu și de arhitecți de-a lungul a 2-3 ani. Avem 5 hectare în prima linie la mare, în Mamaia Nord, lângă cluburi, în prima linie de lângă Constanța, pe care construim un resort în care turiștii și proprietarii să aibă tot ce le trebuie la îndemână”, a declarat Florin Cârstocea, dezvoltatorul AXXIS Nova Resort&SPA.

AXXIS Nova Resort&SPA este un proiect mixt care cuprinde 6 blocuri cu apartamente de lux și un hotel de 5 stele: AXXIS Mundi. Este dezvoltat pe Bulevardul Mamaia Nord 145, acolo unde a fost inaugurat recent primul showroom și birou de vânzări de la locație.

Lucrările de construcție au început în toamna anului trecut, cu primul din cele 6 blocuri, Madrid – care urmează să fie finalizat în a doua jumătate a anului viitor.

Acesta va fi urmat de alte cinci blocuri, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena și Lisabona – ceea ce înseamnă că proiectul va aduce peste 1.000 de apartamente de lux pe litoral.

AXXIS Nova Resort & SPA aduce un concept integrat în România, în care segmentul rezidențial se îmbină perfect cu segmentul hotelier de 5 stele și facilitățile de lux: SPA, Centru Comercial cu magazine, cafenele și restaurante de lux, Casino, piscine interioare și exterioare încălzite, plajă de peste 20.000 mp, spații verzi de peste 15.000 mp, hotel de animale, locuri de joacă pentru copii interioare și exterioare, terenuri de volei, tenis și fotbal etc.

Conceptul integrat AXXIS Nova Resort&SPA este gândit pentru a rămâne deschis tot timpul anului, oferindu-le proprietarilor un randament financiar de minim 7%, calculat pe o perioadă de 60 de zile pe an.

Prin facilitățile și serviciile high-end pe care le oferă, AXXIS Nova Resort& SPA a fost conceput să intre în competiție cu destinații exclusiviste din întreaga lume și să devină un punct de referință pe piața autohtonă de real estate, dar și pe cea hotelieră.

“Conceptul nostru integrat a impresionat și a atras mulți cumpărători încă de la lansare, cu o mică sincopă la debutul războiului. Cred cu tărie că acest tip de proiect poate fi dezvoltat în orice zona a țării, nu numai pe litoralul românesc, inclusiv la munte. Pentru că într-adevăr în ziua de astăzi, când majoritatea lucrurilor se fac prin apăsarea unui buton, românii își doresc să aibă totul la dispoziție nu neapărat din comoditate, ci pentru eficientizarea timpului”, a mai adăugat Florin Cârstocea în discursul de pe scena Romanian Property Awards. Romanian Property Awards reprezintă licența Internațional Property Awards care gestionează întregul proces de selecție, înregistrare, reprezentare a liderilor Real-Estate din România în elita continentală și mondială.

Pentru mai multe detalii despre AXXIS Nova Resort & SPA, accesați site-ul: www.AxxisNova.ro.