Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a decis, vineri, prelungirea programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, începând de luni. Programul cu publicul se va desfășura și sâmbăta.

PasaportFoto: AGERPRES

Prefectul Capitalei Toni Greblă a decis prelungirea programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, începând de luni, în contextul creşterii numărului de solicitări din această perioadă.

Prefectul Capitalei Toni Greblă a dispus că programul de lucru, inclusiv programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, se va desfăşura de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, şi sâmbăta, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Decizia a fost adoptată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor care se prezintă la punctele de lucru din Bucureşti ale Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte şi în contextul creşterii numărului de solicitări în această perioadă, precizează Prefectura Capitalei.

Până acum programul cu publicul se desfășura de luni până vineri, între orele 8.30-16.30.

Persoanele interesate de eliberarea şi de înnoirea acestor documente pot, în continuare, să se programeze online pe platforma web dedicată ePasapoarte se mai arată în comunicatul Prefecturii București, dar la ora transmiterii acestei știri (12.00) site-ul nu poate fi accesat, menționându-se că este „în cursul unei mentenanțe planificate”.

Citește și: