“Am luat cunoștință din materiale de presă publicate în mediul online de amenințările formulate la adresa sa de dl. Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Pentru că până la acest moment, nu am primit absolut niciun înscris oficial prin care amenințările diseminate în mediul online să fie comunicate societății în mod oficial, având în vedere numeroasele solicitări pe care le-am primit din partea mass media, nu putem răspunde unor acuzații publicate în presă, scrisă sau online, neavand nicio dovada că acestea au fost formulate de un înalt oficial al Statului Român”, a declarat avocatul Blue Air, Bogdan Năstase.

Foto:

Potrivit anunțului făcut de el, Blue Air va reveni cu un comunicat cu privire la aspectele menționate în mass media ”la data la care vom lua la cunoștință de respectivele acuzații prin intermediul unui înscris oficial, emis în conformitate cu prevederile legale în vigoare.”

Compania a anunțat joi că va inaugura 18 noi servicii non-stop din București Otopeni, Cluj Napoca și Iași către destinații populare de vacanță din Grecia, Spania, Franța și Croația. Prețurile biletelor încep de la 29,99 euro/segment, toate taxele incluse.

Blue Air declară deschis sezonul de Vară 22, oferind clientilor sai o selecție imbatabilă de vacante pe litoral, propuneri captivante pentru citybreak, si destinatii fascinante pentru calatorii pasionati de turism cultural și gastronomic.

Blue Air inaugureaza 18 rute noi în a doua jumătate a lunii iunie, conform următorului program:

București – Chania → Începând cu 16 iunie 2022

București – Corfu, Heraklion → Începând cu 21 iunie 2022

București – Sevilla, Skiathos, Mykonos, Rodos → Începând cu 22 iunie 2022

București – Bordeaux, Santorini, Zakynthos → Începând cu 23 iunie 2022

București – Kefallonia, Lefkada-Preveza → Începând cu 25 iunie 2022

București – Dubrovnik → Începând cu 28 iunie 2022

București – Olbia -> Începând cu 25 iunie 2022

Iasi - Heraklion → Incepand cu 21 iunie 2022

Iasi – Zakynthos → Incepand cu 23 iunie 2022

Cluj - Napoca – Valencia → Începând cu 21 iunie 2022

luj – Napoca – Constanta → Incepand cu 20 iunie 2022

Krassimir Tanev – Chief Commercial Officer, Blue Air: „Suntem încântați să adăugăm noi rute de agrement în rețeaua noastră de vară din România și să oferim clienților noștri o selectie remarcabila de destinații de vacanta. Suntem mândri sa fim cea mai mare companie aeriană românească, rămânem dedicați misiunii noastre de a oferi tarife de calatorie mici și aeroporturi convenabile, și așteptăm cu nerăbdare să urăm bun venit la bord clienților noștri în această vară.”