Un şarpe lung de peste un metru a intrat în Spitalul Orăşenesc Balş, iar jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea reptilei, care se refugiase într-o sală de mese.

sarpe la spitalul din BalsFoto: Facebook Dragos Popescu

Potrivit oltalert.ro, șarpele a pătruns pe ușa de acces a personalului, s-a plimbat pe holul spitalului, apoi a intrat într-o sală de mese. Au fost anunțați jandarmii, care au ajuns la spital și au prins reptila, eliberând-o apoi pe câmp.

„Ieri a avut loc incidentul. Știți că este invazie de șerpi în județ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunțat prezența șarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins și gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a declarat managerul unității sanitare, Ramona Costache.

Jurnaliștii de la oltalert.ro scriu că în această perioadă a fost observată o invazie de șerpi în mai multe zone din județul Olt, în gospodării și chiar sub capota unor autoturisme. Astfel de situații au fost semnalate prin 112 în Slatina și Balș, intervenind jandarmii.