Soțul unei polițiste din orașul Sebiș din județul Arad a fost împuşcat, după ce nu a respectat un ordin de protecţie şi a vrut să îi ia pistolul unui poliţist care a intervenit la un scandal, relatează Aradon.

PolitiaFoto: Politia Romana

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, luni dimineaţa, în jurul orei 5:30, poliţiştii din Sebiş au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie. O poliţistă din Sebiş şi-a chemat colegii în ajutor, după ce partenerul ei de viaţă a devenit violent.

„La sosirea polițiștilor, bărbatul nu mai era la fața locului, fiind demarate procedurile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatul de 38 de ani, din Sebiș, a revenit la locul faptei, pe fondul consumului de alcool, manifestându-se violent față de unul din polițiști”, anunţă cei de la IPJ.

Motivul pentru care polițiștii arădeni au recurs la armamentul din dotare

„Întrucât bărbatul continua să se manifeste violent, încercând să ia pistolul unuia dintre polițiști, pentru imobilizarea acestuia s-a impus folosirea spray-ului din dotare”, adaugă comunicatul remis de IPJ Arad.

Însă spray-ul paralizant nu a avut efectul scontat, iar oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare.

Potrivit informaţiilor Aradon, soțul polițistei a ajuns la Spitalul Judeţean Arad cu plagă împușcată la gamba dreaptă şi a fost internat pe chirurgie plastică, fiind conștient şi cooperant.