Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a patru persoane, scrie Monitorul de Botoșani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani și trei tineri cu vârste de 20, 19 și 17 ani, toți din comuna Unțeni, cercetați pentru agresiune sexuală și viol.

PolitiaFoto: Politia Romana

„Din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o în mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia. Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Suspecții au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, iar în cursul zilei de astăzi au fost prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, prilej cu care a fost admisă propunerea organelor judiciare, acestea fiind arestate preventiv pentru 30 de zile.