Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat după ce Sindicatul Europol a publicat o filmare în care apare trecând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe, susținând că faptul că există oameni care îl filmează în viața privată înseamnă că a "deranjat anumite grupuri de interese".

Nicusor Dan traverseaza neregulamentar strada cu fetita in brateFoto: Captura video
  • "Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.
  • Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese", a reacționat pe Facebook Nicușor Dan.

Sindicatul Europol a publicat marți seară o înregistrare video care îl arată pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, trecând strada prin loc nepermis, cu fetița în brațe.

Potrivit imaginilor publicate pe Facebook, primarul vorbeşte la telefon şi îşi ţine fetiţa de mână. Apoi se oprește la marginea trotuarului, își ia fetița în brațe și traversează strada printre mașini. El este arătat și cum aleargă cu fata în brațe, posibil în momentul în care traversează cu ea înapoi.