Charlie Ottley, cunoscut publicului din România pentru seria Wild Carpathia și Flavours of Romania, a fost jefuit duminică seară în Parcul Botanic din Timisoara, unde filma un clip de promovare a judetului Timis, relatează Opinia Timișoarei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esențiale, printre care o dronă si mai multe accesorii fotografice, pe care le folosea la filmările clipului de promovare.

Trei tineri l-ar fi atacat pe Charlie Ottley când traversa Parcul Botanic, l-au îmbrâncit și i-au luat aparatura foto, conform publicației britanice.

Charlie Ottley a depus plângere la poliție, iar Consiliul Județean Timiș anunță că sprijină demersurile jurnalistului britanic de a continua filmările programate, deși, odată cu echipamentul, au fost furate și înregistrările făcute până în momentul în care a fost jefuit.

„În această dimineață, 6 iunie, în jurul orei 03.00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și tragerea acestora la răspunderea penală.”, spun reprezentanții IPJ Timiș, potrivit Express de Banat.

În urmă cu o zi, Charlie Ottley scria pe Instagram că iubește Aeroportul Internațional Timișoara, după ce aici a găsit un tonomat cu cărți.

Charlie Ottley are o casă în România

Charlie Ottley a cumpărat o casă în România, în zona Șirnea din județul Brașov.

Jurnalistul britanic declara anul trecut că demult voia să achiziționeze o proprietate în România, încă de când a venit prima dată să filmeze la noi în țară, dar atunci nu avea suficienți bani, potrivit Adevărul.

Charlie Ottley a decis să restaureze casa după ce de foarte multe ori a susținut că românii trebuie să prețuiască peisajele frumoase din țara noastră.

„Aşa că mi-am închiriat locuinţa din Anglia şi am decis să mă mut permanent în România la începutul pandemiei. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată să mă mut în România, iar acum mă trezesc în fiecare dimineaţă şi mă uit la Munţii Carpaţi şi mă ciupesc singur pentru că am senzaţia că visez”, a declarat anul trecut Charlie Ottley pentru Adevărul .