​​Știm că tehnologia intră pe ușa acolo unde nu te aștepți, dar fotografierea unei polițe RCA și digitalizarea acesteia într-o aplicație de mobil chiar surprinde. Toate informațiile cu privire la maşină, regăsite pe polița RCA sunt corect identificate și validate fără niciun efort din partea utilizatorului.

​Asigurarea RCA de pe hârtie, direct în telefonul tău, cu aplicația i-AsigurareFoto: i-Asigurare

Faptul că asigurarea RCA este o obligație și faptul că nu ar trebui să lipsească niciunui șofer responsabil este o altă discuție asupra careia nu insistăm acum, însă cine a reușit sa transforme această industrie de asigurari și să ducă practica încheierii unei asigurări de la colțul blocului sau de pe hârtie, direct într-un telefon mobil cu toate alertele de rigoare, merită toată atenția. Şi nu doar a pasionaților de tehnologie, ci şi a tuturor posesorilor de telefoane inteligente cu care poți face o poză decentă.

Aşa că indiferent că ai 20 ani și eşti la prima maşină sau că ai 60 și conduci aceeași maşină pe care şi-o permite și cel de 20 ani și folosești telefonul pentru a rezolva rapid treburi administrative, atunci aplicația i-Asigurare și noul upgrade în materie de asigurare RCA ți se potrivesc mănușă.

Cum funcționează:

1. Descarcă GRATUIT aplicația i-Asigurare pentru telefonul tău iOS sau Android

2. Fă o poză cu telefonul tău la polița RCA veche

3. Aplicația îți va CITI automat, fără absolut nicio intervenție din partea ta, datele din asigurarea RCA

4. Înainte ca asigurarea RCA să-ți expire vei primi notificare de expirare și vei avea posibilitatea de a selecta prețul și asiguratorul dorit. Astfel vei avea RCA în doar câteva secunde.

Bine de știut: aplicația i-Asigurare îți afișează prețurile tuturor asiguratorilor. Astfel, ai posibilitatea de a alege tariful cel mai mic sau asiguratorul preferat. Totodată, ai posibilitatea de a testa si verifica tarifele în funcție de perioadă asigurată, începând de la 1 lună și până la 12 luni.

De ce să folosești aplicația i-Asigurare pentru RCA

1. Nu vei mai pleca niciodată la drum fără RCA

O singură poză făcută unui RCA vechi, îţi salvează datele în aplicaţie şi îţi va trimite notificări pe telefon atunci când poliţa îţi expiră. În plus, chiar dacă se va întâmpla să omiţi aceste notificări şi să te trezeşti pe autostradă fără asigurare, poţi să ai poliţa încheiată în câteva secunde şi să o primeşti pe email în câteva minute. Totuşi, ține cont de faptul ca perioada de valabilitate începe din ziua următoare.

Nu uita: În prezent, poliţa de asigurare RCA nu mai este obligatorie în format tipărit în maşină. Organele de control au resursele necesare pentru a verifica electronic valabilitatea asigurării pentru maşina ta.

2. Ai mai mult timp pentru ceea ce îţi place cu adevărat

Mersul fizic la birourile din mall sau la magazinul de la colţul străzii sau chiar şi completarea formularelor online mănâncă timp pe o activitate absolut necesară, îți consumă mult din puținul tău timp. Cu acest gând, aplicaţia a fost dezvoltată până la nivelul în care un întreg proces de procesare date, tarifare şi plată online să fie redus la câteva secunde.

În plus, toate datele şi toate poliţele emise rămân în contul tău atât timp cât vei dori să-l ţii activ.

3. Ai acces la toţi Asiguratorii de pe piaţă

Calculatorul RCA integrat în aplicaţie pune la dispoziţia utilizatorului toţi asiguratorii de pe piaţă şi implicit preţurile agreate de fiecare. Astfel, vei avea posibilitatea de a alege tariful şi Asiguratorul dorit, fără să mai ceri oferte sau să faci calcule separate la fiecare Asigurător în parte.

Odată ce ai ales asigurarea potrivită, nu mai este decât un singur pas pentru a fi asigurat. Plata la i-Asigurare se face cu cardul în siguranță, prin procesatorul de plăți Netopia Payments.

Descarcă și tu aplicația i-Asigurare pentru iOS sau Android.

i-Asigurare este prima aplicație de asigurări disponibilă pe telefonul mobil din România, cu ajutorul căreia utilizatorii pot calcula tarife și comanda asigurări de pe orice telefon mobil. Din 2011 și până în prezent a cunoscut numeroase actualizări, ajungând singura aplicație completă de asigurări de pe piață, cele mai populare asigurări încheiate fiind centralizate în zona de asigurări auto, călătorie și locuință.

​Articol susținut de i-Asigurare