Un șofer a fost bătut în trafic, marți seară, în București, fiind lovit și un poliţist în civil care a încercat să intervină pentru a aplana conflictul. În urma scandalului au fost reținute trei persoane.

PolitiaFoto: Politia Romana

Potrivit Poliției Capitalei, marți seară, în jurul orei 22.30, Secția 18 Poliție a fost sesizată prin 112 de către un bărbat că a fost victima unei agresiuni în urma unui conflict în trafic. La fața locului au mers polițiști care l-au identificat pe bărbatul reclamat, care era însoțit de mai multe persoane.

Având în vedere că aceștia aveau un comportament violent, polițiștii au cerut sprijin echipajelor din zonă. Până la sosirea acestora, în sprijin a venit o echipă formată din doi polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care acționau în civil în zona adiacentă, precizează Poliția Capitalei.

Conflictul a fost aplanat până la sosirea celorlalte echipaje, însă la fața locului a venit, în sprijinul agresorului, un autoturism cu trei persoane, unul dintre aceștia lovindu-l pe unul dintre polițiștii în civil. Conform sursei citate, persoanele implicate au fost duse la sediul Secției 24 Poliție, iar polițistul agresat a fost transportat la spital.

În urma scandalului au fost reținuți trei bărbați, iar cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, mai spune Poliția Capitalei.