Un bărbat în vârstă de 87 de ani, pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a murit sâmbătă noapte de la etajul 3 al instituţiei, informează Agerpres. Poliţiştii gorjenii investighează cum s-a produs incidentul.

PolitiaFoto: Politia Romana

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, Mihaela Ţicleanu, a anunţat că bărbatul era internat din data de 1 mai, el fiind supus unei intervenţii chirurgicale, iar în perioada imediat următoare trebuia externat.

  • "În cursul nopţii, un bărbat în vârstă de 87 de ani, pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a căzut de la etajul 3. Din păcate, căzătura i-a fost fatală. IPJ Gorj efectuează cercetări în acest caz, iar după finalizarea cercetărilor se vor stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment. Bărbatul era internat din data de 1 mai, când a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe cu ambulanţa, fiind supus unei intervenţii chirurgicale la scurt timp.
  • Până pe data de 16 mai a fost internat în Secţia ATI II, pentru recuperare postoperatorie, iar din 16 mai a fost transferat la Chirurgie II, secţie situată la etajul 3 al clădirii unităţii, de pe strada Tudor Vladimirescu. Recuperarea postoperatorie a fost lentă, dar starea sa de sănătate era bună. Potrivit medicului curant, în perioada imediat următoare trebuia externat", a precizat Mihaela Ţicleanu.

Reprezentanţii IPJ Gorj au transmis că în cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

  • "La data de 29 mai, Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul unic la 112 cu privire la faptul că un pacient în vârstă de 87 de ani a căzut de la etajul 3 al Spitalului de Urgenţă Târgu Jiu şi a decedat. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.
  • În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul', a informat IPJ Gorj.