IPJ Ilfov a transmis sâmbătă că a primit o singură plângere în privința cazul vopsirii balustradelor podului din Otopeni, polițiștii adăugând că fac cercetări într-un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Balustrade vopsite cu tot cu masiniFoto: Facebook Cosmin Nicolae

Amintim că, vineri, pe rețelele de socializare au apărut imagini care arătau că la Otopeni, balustradele podului au fost vopsite cu tot cu borduri, cu mașinile parcate sub pod și cu vehiculele din trafic.

IPJ Ilfov a transmis că, „la data de 20 mai a.c., în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susține că ar fi fost produse la data de 18 mai a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către niște persoane care vopseau gardurile din această zonă”.

„În prezent polițiștii orașului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Facem precizarea că, până la acest moment nu au fost formulate alte plângeri penale privind distrugerea unor autoturisme, prin vopsire, parcate sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni”, au mai spus polițiștii.