​Între 11 şi 14 mai 2022 au loc la ROMEXPO două expoziţii tehnice de referinţă pentru industria românească: METAL SHOW & TIB, expoziţia pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale, şi PACK SHOW, expoziţie de packaging.

Te aşteptăm la Marea Întâlnire Industrială! 11-14 mai. ROMEXPO,Foto: Euroexpo

Timp de 4 zile, specialiştii a două dintre cele mai importante sectoare ale industriei se vor reuni, după o pauză de aproape 3 ani cauzată de pandemie, pentru a discuta aplicat despre evoluţia acestora în noua conjunctură economică: ce s-a schimbat în piaţă, care este noua paradigmă de colaborare în industrie, despre efectele timpilor de livrare în contextul pandemiei şi al conflictului extern.

De miercuri până sâmbătă, profesioniştii industriilor de prelucrare a metalelor, de ambalaje şi ai soluţiilor de ambalare au ocazia de a discuta faţă în faţă şi de a vedea în funcţiune cele mai noi tehnologii şi inovaţii din cele două sectoare industriale.

La expoziţii participă în total peste 200 de firme internaţionale din 15 ţări: Bulgaria, China, Germania, India, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Republica Moldova, România, Slovacia, Slovenia, Turcia și Ungaria.

Evenimente conexe Pavilion B3, Sala Titulescu şi Sala Madgearu

  • 11-12 mai, ora 11:00: Conferinţa MANAGEMENTUL AMBALAJELOR în economia circulară, cu participarea în exclusivitate a ministrului mediului, apelor şi pădurilor, Barna TÁNCZOS (TBD). Evenimentul este organizat de Revista Infomediu, în parteneriat cu ROMEXPO, EUROEXPO Fairs şi Camera de Comerţ şi Industrie România.
  • 12 mai, ora 10:00: WORLDSKILLS – Meserii ale viitorului, pregătite de astăzi. Conferinţă organizată de Worldskills România şi Facultatea de Inginerie industrială şi Robotică Bucureşti.

Accesul la expoziţii este gratuit, pe baza invitaţiilor electronice descărcate de pe site-urile oficiale www.metalshow-tib.ro şi www.packshow.ro. Parcarea este gratuită.

METAL SHOW & TIB şi PACK SHOW sunt organizate de ROMEXPO şi EUROEXPO Fairs, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Te aşteptăm la Marea Întâlnire Industrială! 11-14 mai. ROMEXPO, Pavilioanele B1 şi B2

Articol susținut de Euroexpo