Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la un imobil de pe strada Baia de Fier din Centrul Vechi din Bucureşti, transmite News.ro

Incendiu Centrul VechiFoto: ISU Bucuresti-Ilfov

UPDATE Incendiul s-a extins pe o suprafaţă de 750 de metri pătraţi, manifestându-se la nivelul acoperişului clădirii care are o deschidere la stradă de 40 de metri liniari.

Pompierii care acţionează pentru limitarea efectelor incendiului au evacuat din clădire un bărbat imobilizat la pat, ISU Bucureşti-Ilfov anunţând că acesta este în afara oricărui pericol.

La faţa locului acţionează 19 autospeciale de stingere şi sunt prezente trei ambulanţe SMUD, dar şi detaşamentul special de salvatori. Oficialii ISU precizează că nu sunt persoane rănite.

----------------

Flăcările se extinseseră inițial pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov , focul a izbucnit într-o clădire cu parter, un etaj şi pod şi se manifestă cu degajare intensă de fum la nivelul acoperişului. La faţa locului pompierii acţionează pentru stingerea incendiului si protejarea vecinătăţilor, echipajele intervenind atât de la exterior cu autoscara, cat şi din interiorul clădirii.