Începând din această lună veți putea viziona o serie de podcasturi realizate de echipa crypto.ro. Această serie își propune să informeze și să educe românii interesați de activele digitale.

Crypto.ro lansează o serie de podcasturi despre criptomonedeFoto: crypto.ro

În primul episod avem șansa să-l cunoaștem pe Alex Numeris, fondatorul crypto.ro, un antreprenor de succes care s-a întors în România după 7 ani petrecuți în SUA.

Alex are o viziune diferită a viitorului și ne explică de ce ar trebui să fim atenți la ceea ce se întâmplă în spațiul cripto. El relatează despre cum a minat 15.000 de Bitcoin și care a fost soarta lor, cum a ajuns în SUA la 20 de ani, de ce a investit în ICO-ul Cardano, dar și cum a fondat compania crypto.ro, principala platformă cripto din România.

Printre experiențele de viață, sunt redate și informații prețioase despre blockchain, cum ar fi : „ce este un ICO (Initial Coin Offering), ce înseamnă și cum poți face bani din staking, merită sau nu să te ocupi de trading, la ce trebuie să acorde oamenii atenție când cumpără NFT- uri, dar și cât de important este să folosești strategia DCA (Dollar-Cost Averaging)”.

În următoarele podcasturi

În podcasturile ce urmează veți avea șansa să cunoașteți oameni care inspiră și antreprenori din diferite domenii. Ei vor împărtăși experiențele lor cu monedele virtuale, blockchain, NFT sau Metaverse.

Despre crypto.ro

Crypto.ro este o platforma informativă care oferă știri despre criptomonede, companii, produse și evenimente blockchain. Echipa crypto.ro urmărește să livreze informație calitativă, corectă și detaliată urmăritorilor săi.

https://crypto.ro

https://www.facebook.com/crypto.ro

https://twitter.com/cryptoro

https://www.instagram.com/crypto.ro

https://www.youtube.com/channel/UC66_BmRcrRUZokT8UD7Ky4A

Articol susținut de crypto.ro