Un șofer STB de pe pe linia 335 i-a șocat marți pe călătorii din autobuzul său după ce a coborât și a început să-l lovească pe un biciclist care făcea livrări și care-i reproșase că a fost foarte aproape să-l lovească.

Sofer de autobuz bate un livratorFoto: Captura video

„Că am rămas cu ghidonul în mână e nimic. Mi-a dat una în meclă. M-a lovit cu picioarele în coaste. A durat vreo 10 minute”, a spus livratorul pentru Libertatea.

”Angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat. Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Şoferul i-a scos şaua bicicletei şi l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video şi i-am sugerat să cheme urgent poliţia. Staţia STB Şoseaua Mihai Bravu”, a scris pe Facebook un martor al incidentului.

Bărbatul agresat a depus plângere la poliție, care a anunțat că a început cercetările penale în acest caz.

„Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă, un conflict, în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm urmatoarele: În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale.”, se arată în comunicatul Poliției.

Imaginile cu agresiunea șoferului de autobuz au fost postate de Răzvan Marius Șeitan pe pagina sa de Facebook.

Potrivit imaginilor, agresiunea a avut loc în stația de autobuz Șoseaua Mihai Bravu, iar șoferul își încetează agresiunea doar după ce este apostrofat de oamenii din autobuz care-l huiduie și-i cer să se oprească.