​The Expendables 4, cunoscut și sub numele local Eroi de sacrificiu 4, este unul dintre cele mai așteptate filme pentru anul 2022. Având în rolurile principale unii actori de top precum Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Megan Fox, 50 Cent, Andy Garcia, Antonio Banderas sau Randy Couture, The Expendables este o producție americană încadrată în categoria de acțiune - thriller.

The Expendables 4 este unul dintre cele mai așteptate filme pentru anul 2022Foto: Tipzor Media

Viitorul film american The Expendables este regizat de Scott Waugh, cu un scenariu co-scris de Spenser Cohen, Max Adams și John Joseph Connolly, fiind a patra parte din franciza The Expendables, continuarea la producția de mare succes The Expendables 3. Primul film al francizei a debutat în 2010, seria de filme ajungând la încasări fabuloase. În filmele The Expendables au mai apărut nume de top precum Harrison Ford, Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger sau Mel Gibson.

Filmările pentru The Expendables 4 s-au desfășurat în luna noiembrie în Salonic, Grecia, existând un platou de filmare construit special în partea de est a orașului. Printre numele participante la filmările din Salonic, putem aminti vedete de la Hollywood foarte apreciate de public - Jason Statham, Dolph Lundgren, Megan Fox, Curtis „50 Cent” Jackson, Tony Jaa și Andy Garcia. Evident, nu a lipsit creatorul francizei, Sylvester Stallone.

Conform unor surse citate de The Hollywood Reporter, în noul film Eroi de sacrificiu 4 complotul se va concentra din nou pe un grup de mercenari veterani. Se pare că de această dată Statham va fi în prim-plan, iar Megan Fox primește rolul principal feminin.

Interesul major al publicului pentru brandul The Expandables este demonstrat și de succesul jocului The Expendables Megaways, unul dintre cele mai bune jocuri cazino de tip slot lansate în anul 2020. Acțiunea din slot este la fel de intensă ca în filmele originale, astfel că The Expendables Megaways aduce facilități precum Super Stake, Multiplicatori de câștig, Rotiri Gratuite nelimitate, funcție Elimină Regalele. Slotul are RTP de 96.11% și premii consistente, impresionând la partea de coloană sonoră și grafică de excepție.

Jocul de sloturi The Expendables Megaways are acțiune dispusă pe o grilă cu 6 role, pe care apar între 2 și 7 simboluri. Pe lângă simboluri din pachetul de joc, apar chiar eroii din filme, care aduc și marile câștiguri în acest joc: Barney Ross (Sylvester Stallone) - 12.5x miza la o linie de 6, Lee (Jason Statham) - 7.5x, Yin (Jet Li) - 1.75x, Gunner Jensen (Dolph Lundgreen) - 1.50x și Hale Caesar (Terry Crews) - 1x. De amintit ar mai fi simbolurile Wild, cele Risipite și Bonus Glonț, precum și secvențele speciale. Funcția Cascadă este activă la fiecare rotire.

Salonic este al doilea oraș ca mărime al Greciei (după capitala statului, Atena) și a fost în ultima vreme un centru important de producție pentru filme de la Hollywood. Nu cu mult timp în urmă, tot în Salonic au filmat pentru o altă producție actori precum Antonio Banderas și Kate Bosworth. Conform greekreporter.com, până la 18 filme internaționale vor fi filmate în Grecia în 2021, confirmând cererea industriei pentru varietatea aproape nesfârșită a țării de peisaje și monumente uimitoare.