Saloanele de înfrumusețare au acum deschise listele online pentru noii clienți. Poți face o programare la servicii de înfrumusețare cu Stailer, direct de pe telefon sau tabletă. Ai la dispoziție o mulțime de servicii dintre care poți alege, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Zilnic poți naviga printre cele peste 1000 de saloane.

Saloanele de înfrumusețare au acum deschise listele online pentru noii cliențiFoto: Stailer

Pentru orice schimbare ai avea nevoie sau doar o simplă întreținere, în peste 41 de orașe poți face acest lucru. De asemenea, ai la dispoziție și un catalog cu inspirație de unde poți alege următorul look sau următorul model de unghii. Saloanele disponibile pe Stailer cuprind numeroase servicii care le pot satisface dorințele în materie de aspect femeilor, dar și bărbaților.

Poți face oricând o programare la barber shop cu Stailer. Vei descoperi saloane curate și moderne, în care te poți relaxa în timp ce îți este aranjată barba. Alături de aceste servicii mai sunt disponibile și altele, printre care masajul de bărbați sau cosmetica masculină. Orice bărbat are nevoie de astfel de servicii, din când în când.

Saloane și hairstyliști mai aproape de tine, printr-o singură aplicație

Facilitatea cu care poți face o programare cu aplicatia Stailer este benefică pentru toți cei care frecventează saloanele de înfrumusețare. Oricând poți folosi aplicația pentru a naviga printre hairstyliști sau saloane ori pentru a-ți face o programare.

Aplicația este destinată programărilor și conține detalii potrivite pentru a face procesul mai ușor. În dreptul fiecărui salon ai detaliate informații cu privire la recenziile clienților, prețul serviciilor, durata acestora, zona în care se află salonul, cât și fotografii cu lucrările hairstyliștilor. În acest fel, vei putea cu ușurință să alegi un salon care se potrivește nevoilor tale.

Această aplicație este disponibilă în App Store, App Gallery și Google Play. O poți descărca pe telefon sau tabletă și te poți programa online la saloanele de înfrumusețare. Prin intermediul acesteia, ai posibilitatea de a te reprograma oricând, direct din contul tău. Acolo se stochează toate programările pe care le poți repeta.

Tot pe aplicație, dar și pe site poți anula programarea. Dacă se întâmplă ca aceasta să nu mai coincidă cu programul tău, o poți anula și poți selecta o altă dată sau oră pentru reprogramare.

Efectuarea programărilor - explicată pas cu pas

Pentru a te programa poți folosi direct prima pagină a site-ului sau a aplicației. Vei introduce date referitoare la genul tău, serviciul de care ai nevoie și zona în care te afli. Dacă nu reușești să faci o programare, aceasta îți este explicată pas cu pas într-un video.

Aplicația și site-ul sunt foarte ușor de folosit și îți pun la dispoziție numeroase beneficii. Confortul tău de acasă nu trebuie părăsit pentru a merge la recepție și nici nu trebuie să apelezi telefonic pentru a găsi un loc disponibil. Stailer este locul în care hairstyliștii și saloanele de înfrumusețare sunt mai aproape de tine. Programează-te online!

Dacă ai alte întrebări sau dorești informații suplimentare, poți accesa secțiunea de întrebări frecvente, live chat-ul sau adresa de e-mail support@stailer.ro.