Nu există aproape nicio locuință care să nu aibă un aspirator și aproape că au devenit indispensabile. Cu toate acestea, atunci când cumpărăm un aspirator, ne confruntăm adesea cu o întrebare simplă. Care este alegerea mai bună: un aspirator vertical sau un aspirator clasic de tip sanie?

Beneficiile unui aspirator verticalFoto: eMAG

Ambele au avantajele și dezavantajele lor, iar în acest articol, vom analiza câteva motive pozitive pentru care este logic să alegi un aspirator vertical. În plus, ar trebui să ținem cont de faptul că atât aspiratoarele verticale, cât și cele cu recipiente au domeniile lor de utilizare și, prin urmare, clientul este persoana cea mai potrivită pentru a decide care ar fi o opțiune mai bună.

Cu toate acestea, împărtășim câteva beneficii evidente ale aspiratoarelor verticale. Da, este un fapt că aspiratoarele verticale sunt mai grele și atunci când vine vorba de alegerea celui mai bun aspirator vertical acest punct trebuie reținut întotdeauna. În afară de aceasta, iată câteva motive pentru care mulți utilizatori finali le preferă pe cele verticale.

Sunt mai ieftine

Nu există nicio îndoială că aspiratoarele verticale sunt destul de ieftine în comparație cu aspiratoarele cu recipient. Cu toate acestea, din nou, ar putea exista aspiratoare verticale scumpe și, prin urmare, sarcina revine clienților să facă o alegere în funcție de nevoile și cerințele lor specifice. Dar când se compară prețul față de beneficii, este destul de evident că variantele verticale oferă un raport calitate-preț mult mai bun. Prin urmare, ele sunt considerate mai economice în mai multe moduri.

Curățare cu o singură trecere

Un alt mare avantaj al unui aspirator vertical este că nu trebuie să fie mutate dintr-un loc în altul atunci când se face curățarea. Pe de altă parte, alte tipuri de aspiratoare trebuie să se deplaseze dintr-un loc în altul, iar acest lucru ar putea da dureri de cap atunci când este nevoie de curățare și aspirare regulată. Economisești destul de mult timp și efort cu un aspirator vertical, iar atunci când te grăbești, acestea sunt cu siguranță o opțiune mult mai bună.

Vin cu perii motorizate

Deși aspiratoarele verticale sunt mai grele în comparație cu omoloagele cu canistre, funcționează destul de bine cu periile motorizate. Prin urmare, atunci când este nevoie de curățare a covoarelor și, de asemenea, de curățare profundă, atât greutatea, cât și periile motorizate ale unui aspirator vertical sunt destul de utile. Prin urmare, atunci când vine vorba de curățarea covoarelor, acestea sunt alegerea evidentă din motivele menționate mai sus. Nu trebuie să uităm că covoarele și mochetele atrag mai multă murdărie și pete din cauza naturii țesăturii lor. În astfel de cazuri, un aspirator vertical Rowenta este cea mai bună opțiune.

Stabilitatea utilizării

Majoritatea aspiratoarelor verticale au o construcție înaltă. Prin urmare, stabilitatea utilizării este un mare avantaj. Dacă ești un utilizator cu o problemă cu spatele, poți să faci curățenie ușor. Nu este nevoie să te apleci, așa cum este cazul aspiratoarelor cu recipient. Prin urmare, acesta este un punct important de care ar trebui să ții cont atunci când vine vorba de aceste aspiratoare.

Au o cale de curățare mai largă

Suntem conștienți de faptul că aspiratoarele verticale sunt mai grele ca dimensiuni și, de asemenea, mai voluminoase. Dimensiunea mare ar putea fi adesea un avantaj în sine. Permite capului să fie mai lat și mai mare. Prin urmare, ai o cale de curățare mai largă, iar acest lucru ar putea fi util în acoperirea unei zone mai mari de aspirare. Se reduce din nou la o mișcare mai mică, dar asociată cu mai multă curățare. Acesta este un alt exemplu în care stabilitatea utilizării este destul de evidentă. Prin urmare, la sfârșitul zilei, există câteva beneficii și avantaje ale unui aspirator vertical. Dar greutatea și volumul sunt cu siguranță o problemă și, prin urmare, s-ar putea să nu fie tocmai potrivit pentru utilizările de zi cu zi. Va trebui să-ți faci cercetările și să ții cont de nevoile și cerințele tale exacte și apoi să-l alegi pe cel mai bun. Există destul de multe articole de cercetare și link-uri disponibile pe internet și ele pot fi folosite cât mai bine pentru a obține rezultatele dorite. Deși ar putea exista unele critici pentru aceste variante verticale, dacă le utilizezi în scopuri specifice, nu există nicio îndoială că au un scor mult mai bun în comparație cu variantele cu recipient. Dintre opțiunile de modele, ia în calcul un aspirator vertical Rowenta, un aspirator vertical Bosch sau poate un aspirator vertical Philips.