Un gălățean a avut o zi tare nefericită: s-a dus joi la o benzinărie, a alimentat un rezervor de 1.000 de litri cu motorină, dar la ieșire din stația peco rezervorul s-a răsturnat pe stradă. ISU Galați a amendat stația peco și îl caută și pe șofer pentru a-l amenda.

Rezervorul rasturnatFoto: ISU Galati

Un șofer din Tecuci s-a aprovizionat joi, 10 martie, la o stație de pe raza municipiului, însă „aventura” de la pompă nu a avut final fericit, scrie publicația locală Viața Liberă.

  • „Omul s-a dus la o benzinărie de pe str. 1 Decembrie 1918 cu un papuc în care avea un rezervor de o mie de litri, pe care l-a umplut cu motorină. Aprovizionarea nu avea însă să îl scutească de cheltuieli în viitor, pentru că imediat după ce a achitat „plinul” uriaș a plecat în trombă din stația peco. Rezervorul nu ar fi fost, se pare, bine fixat în cabina mașinii și s-a răsturnat pe carosabil, în momentul în care șoferul a luat curba.
  • O mie de litri de motorină s-au scurs pe șosea, la fața locului fiind chemați pompierii care să prevină izbucnirea unui incendiu sau a altui incident. Șoferul ghinionist este acum căutat de pompieri, care îl vor amenda și pe el, dar și benzinăria”, notează Viața Liberă.

Stația peco a fost amendată cu 10.000 de lei pentru ca a permis alimentarea în recipiente neconforme, au informat reprezentanții ISU Galați.

Citește și: