O garsonieră de 11 metri pătrați din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, devenită faimoasă pe internet după ce fusese scoasă la închiriat cu 200 de euro, a ajuns acum să fie pusă la vânzare de către proprietar.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Profitând de faima pe care a dobândit-o locuința de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, probabil proprietarul a simțit că este un motiv excelent de a o scoate la vânzare. Prețul este de tocmai 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat”, scrie publicația stiridecluj.ro

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situată pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport în comun. Ideală pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare.

Garsoniera de 11 mp din Cluj Napoca a devenit celebră în urmă cu o săptămână datorită zecilor de comentarii amuzante pe care oamenii le-au lăsat pe internet după ce a fost descoperit anunțul de închiriere cu 200 de euro.

Anunțul imobiliar din Cluj a devenit viral pe Facebook și a strâns peste 20.000 de comentarii și peste 14.000 de distribuiri.