​Tânăra de 18 ani, din oraşul Călan, care a fost aruncată, sâmbătă seara, de la etajul al treilea al unui bloc din localitate, a fost transferată la un spital din Timişoara, agresorul victimei, un băiat de 19 ani, fiind reţinut de poliţişti pentru tentativă de omor.

PolitiaFoto: Politia Romana

"În urma administrării probatoriului, în cursul nopţii, faţă de cel bănuit de comiterea faptei, tânărul de 19 ani, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor", a declarat duminică, citat de Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În ceea ce priveşte starea de sănătate a victimei, medicii de la spitalul din Hunedoara au constatat că aceasta avea mai multe leziuni grave, motiv pentru care au decis ca tânăra să fie transferată la Timişoara.

Tânărul de 19 ani, din oraşul Călan, este acuzat de tentativă de omor, după ce, sâmbătă seara, şi-a agresat concubina de 18 ani, iar apoi a aruncat-o de la fereastra apartamentului situat la etajul 3 al unui imobil din localitate. Tânăra a supravieţuit incidentului, fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată, iniţial, la spitalul din municipiul Hunedoara, pentru îngrijiri medicale.