În lipsa unor soluții din partea autorităților, un preot a făcut o slujbă într-o curbă de pe un drum național din județul Bacău unde au loc frecvent accidente rutiere.

preot care sfinteste o curbaFoto: Captura

Curba sfinţită se află la ieşirea din Oneşti către Bacău, iar ultimul accident grav a avut loc acolo sâmbătă, când o șoferiță de 34 de ani a intrat pe contrasens și a izbit o mașină care circula din sens opus. În urma impactului, o femeie de 60 de ani, aflată la volanul mașinii lovite, a decedat. Alte două persoane, un bărbat de 68 de ani și un copil de 10 ani, au ajuns la spital. Șoferița care a murit în urma accidentului era un cunoscut și apreciat medic de familie, scrie presa locală.

În lipsa unor soluții din partea autorităților, un preot a mers în "curba morții", unde a făcut o slujbă.

  • "Astăzi, 2 februarie, la ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit "CURBA MORȚII" și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele.

Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident", este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Parohiei Brătila de Jos.