Un bărbat din municipiul Roman a fost amendat de jandarmi cu 6.000 de lei deoarece a sunat la 112 pentru a reclama că nu este lăsat să intre într-o sală de jocuri de noroc, neavând certificatul digital, dar şi pentru că a făcut scandal.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, un bărbat de 40 de ani a sunat miercuri seară la 112 pentru a reclama că nu îi este permis accesul într-o sală de jocuri de noroc.

“Ajunşi la locul sesizării, jandarmii au constatat că interzicerea accesului în incintă de către personalul sălii este justificată deoarece bărbatul nu avea vreun document care să ateste rezultatul negativ al unui test nu mai vechi de 48/72 de ore, că este vaccinat sau că se află în perioada de şase luni ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, citat de News.ro.

Sursa citată menţionează că bărbatul a fost amendat cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată la 112 şi cu 2.000 de lei pentru că a făcut scandal.