O femeie în vârstă de 43 de ani a fost reţinută pentru că, alături de fiica sa, făcea intervenții de estetică medicală, prin folosirea unor substanţe specifice, fără a avea atestate de studii care să le confere competenţa şi fără a declara veniturile obţinute.

cabinet unde se faceau interventii estetice fara a avea atestatFoto: IGPR

Conform Poliției Române, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Ilfov, au făcut marţi patru percheziţii în București și Ilfov la adresele a două persoane, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.

În urma perchezițiilor, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat cinci aparate electronice care ar fi fost folosite în activităţile de estetică medicală.

"În perioada iulie 2018 - ianuarie 2022, două femei - mamă şi fiică, în vârstă de 43 şi respectiv 24 de ani, ar fi efectuat anumite activităţi de estetică medicală, prin folosirea unor substanţe specifice, fără a deţine atestate de studii care să le confere o astfel de competenţă şi fără a declara organelor fiscale veniturile obţinute în urma activităţilor prestate", arată Poliția.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost reținută.