Bărbatul care s-a filmat la volanul unei mașini de poliție din Predeal și a postat imaginile pe Tik Tok a fost identificat ca fiind un tânăr de 19 ani din județul Ilfov, el fiind reținut sâmbătă seară.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE Tânărul a fost reţinut sâmbătă seara, pentru 24 de ore, de poliţiştii braşoveni, a transmis IPJ Braşov, conform Agerpres.

Conform oficialilor Poliţiei judeţene Braşov, este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Ilfov.

Potrivit IPJ Braşov, autospeciala de poliţie în care se afla tânărul, care nu este poliţist, aparţine Poliţiei Predeal, iar filmarea a fost realizată miercuri seară.

Tânărul apare pe TikTok într-un clip de câteva zeci de secunde, în care, aflat la volanul unei maşini de Poliţie, merge "într-o intervenţie" şi "verifică" alţi tineri care ar fi perturbat ordinea şi liniştea publică.

În imaginile postate pe Tik Tok se vede cum bărbatul, care are numeroase postări pe reţeaua socială, în care ascultă manele, se află la volanul unei maşini de poliţie, şi, uitându-se în camera de filmat spune: „Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos, să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici”.

Cel care filmează răspunde: „Bine şefu, scuze de deranj!”. Acelaşi bărbat mai apare pe Tik Tok în filme în care numără zeci de bancnote de 500 de lei, sau în care ascultă manele.

Clipul a fost şters ulterior de pe contul bărbatului.