Noua fântână arteziană din centrul municipiului Satu Mare a fost distrusă, sâmbătă, de două autospeciale ale Ministerului Afacerilor Interne care au trecut, din greșeală, peste aceasta, iar una dintre autoutilitare a căzut în fântână.

HotNews.roFoto: Hotnews

Incidentul a avut loc sâmbătă pe platoul din Piața 25 octombrie din municipiu, unde două autoutilitare ale MAI - un microbuz care urma să mute în noul sediu sistemele informatice ale Prefecturii și o autoutilitară de descarcerare - au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene, iar aceasta a cedat.

A fost nevoie de intervenția unui echipaj cu macara, dar și a unei alte autospeciale de pompieri pentru a putea scoate autoutilitara pentru descarcerare din groapă, scrie presasm.ro.

Primăria municipiului Satu Mare a reacționat pe Facebook, spunând că va recupera prejudiciul creat de la cei care se fac vinovați de incident și va "remedia problema pe cheltuiala acestora".

"Accesul autovehiculelor în această zonă este interzis, incidentul produs fiind rezultatul neglijenței crase a celor care au intrat cu autovehiculele în această zonă", afirmă reprezentanții Primăriei.