Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a anunţat, joi seară, că au fost identificaţi participanţii la cursa ilegală de pe autostradă, iar permisele acestora vor fi anulate.

Cursa ilegalaFoto: Captura YouTube

Potrivit News.ro, IPJ Constanţa a anunţat joi seară printr-un comunicat de presă că cei doi bărbaţi care au participat la cursa neautorizată de pe autostrada A4 au 27 de ani, respectiv 40 de ani şi ambii sunt din judeţul Constanţa.

De asemenea, poliţiştii i-au identificat pe organizatorul evenimentului şi pe bărbatul care a transmis live imaginile pe o reţea de socializare.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i priveşte pe conducătorii auto sus-menţionaţi şi art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i priveşte pe organizator şi pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcţie de concluziile rezultate să se propună soluţii legale. Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reţinute, în vederea anulării, permisele de conducere”, a anunţat IPJ Constanţa

Poliţiştii constănţeni au făcut cercetări după ce doi şoferi au făcut o întrecere pe autostradă, iar imaginile au fost postate pe o reţea de socializare.