Doi farmacişti din municipiul Tulcea s-au luat la bătaie în timpul programului, lovindu-se cu pumnii şi picioarele, şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-i despărţi, relatează News.ro. Conflictul a pornit după ce un farmacist în vârstă de 51 de ani i-a reproşat colegei sale, de 49 de ani, modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici.

HotNews.roFoto: Hotnews

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că jandarmii au fost solicitaţi să intervină miercuri, prin apel la 112, la una din farmaciile din municipiul Tulcea. Apelul a fost făcut de farmacista şefă, care a cerut sprijinul jandarmilor deoarece doi colegi se lovesc cu pumnii şi picioarele.

„Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care prezenta zgârieturi la nivelul feţei, declarând că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenţionând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici. De aici nu a fost decât un pas până la jigniri, ameninţări şi lovituri între cei doi. Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat la un moment dat în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost atacat de femeie, aceasta provocându-i cu unghiile mai multe zgârâieturi la nivelul feţei. Cei doi şi-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele, fiind necesară intervenţia jandarmilor, întrucât nimeni nu a reuşit să-i despartă pe cei doi”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.

Cei doi au refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru loviri şi alte violenţe.