Poliţiştii au emis un ordin de protecţie împotriva unui bărbat din municipiul Roman care, duminică seara, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violenţă împotriva fiicei sale în vârstă de 8 ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ a declarat că există şi ipoteza unei agresiuni sexuale asupra fetiţei.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violenţă asupra fiicei sale, în vârstă de 8 ani. În aceste condiţii, existând o stare de temere şi un risc asupra vieţii şi integrităţii victimei, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului. În cadrul investigaţiilor efectuate s-a conturat ipoteza conform căreia minora ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. Până în prezent, această ipoteză nu a fost confirmată, minora fiind supusă unui control medical de specialitate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Puşcaşu, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului au fost informaţi despre acest caz. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi agresiune sexuală.