Un bărbat şi două femei au murit şi o altă persoană a fost rănită, sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, unde un autoturism a intrat sub un TIR, transmite News.ro.

Accident grav pe A1Foto: ISU Arad

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a anunţat că un accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism a avut loc pe autostrada A1, la coborâre spre Nădlac.

Acolo intervin 4 echipaje ale Detaşamentului Arad; 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj de stingere si modul descarcerare, 1 echipaj SMURD TIM si 1 echipaj SMURD Nădlac.

Trei persoane au rămas încarcerate în urma accidentului, toate fiind decedate. Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat şi două femei.

O altă victimă era ieşită din autoturism, fiind conştientă. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD Nădlac şi a fost preluată de un echipaj SAJ venit în sprijin.

​Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localităţii Nădlac, judeţul Arad, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, unde un autoturism a intrat sub un TIR.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată temporar pe prima bandă şi cea de urgenţă ale sensului de mers Deva - Nădlac, desfăşurându-se doar pe banda a doua.