Un șofer și un biciclist s-au bătut și s-au îmbrâncit în trafic, joi, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. Într-un final, biciclistul s-a urcat de capota mașinii și a fost dus așa de către șofer mai bine de un kilometru.

scandal in trafic in BucurestiFoto: Captura

Potrivit Poliției Capitalei, joi, în jurul orei 14.00, Secția 20 Poliție a fost sesizată prin 112 că pe o stradă din sectorul 6 are loc o agresiune în trafic.

Polițiștii spun că scandalul a avut loc între un biciclist livrator și un șofer, cel din urmă agresându-l pe biciclist pentru că i-ar fi atras atenția cu privire la modul în care circula.

  • "Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție.
  • La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt", precizează Poliția Capitalei.

În imaginile difuzate de ProTV se poate vedea că în încăierarea din mijlocul drumului a fost implicată și o femeie care se afla în autoturism și care a încearcat să smulgă din mâinile biciclistului un cordon cu care bărbatul încerca să îl lovească pe șofer.

Un bărbat a reușit să îi despartă pe cei doi, însă în momentul în care șoferul s-a urcat în mașină biciclistul s-a urcat pe capota autoturismului.