Cinci bărbați au intrat în locuința unui vârstnic în vârstă de 77 de ani dintr-o localitate din Timiș. L-au bătut, l-au legat de mâini și de picioare, apoi i-au furat banii - aproape 30.000 de lei - și mâncarea. Poliția a anunțat că suspecții au fost prinși.

PolitiaFoto: Politia Romana

Conform Poliției Timiș, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale cercetează cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 51 de ani suspectați de tâlhărie calificată.

Având feţele acoperite, ei eu intrat în locuinţa unui bărbat de 77 de ani, l-au legat de mâini şi de picioare, l-au lovit şi i-au furat banii, peste 28.000 de lei, dar şi mai multe bunuri şi alimente. Doi dintre bărbaţi au fost arestaţi preventiv.

Tâlhăria a avut loc la finalul anului trecut, iar Poliția a anunțat marți prinderea suspecților.

  • ”La data de 30/31 decembrie 2021, 5 persoane necunoscute, cu feţele acoperite, au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din Brestovăţ, l-au agresat fizic şi l-au legat de mâini şi picioare, după care au sustras 28.600 de lei, două motofierăstraie şi 40 de kg. de produse alimentare.
  • La data de 31 decembrie 2021, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, politiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au identificat doi dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea faptei, despre care existau informaţii că urmeaza să părăsească ţara, fapt pentru care a fost organizată o acţiune de depistarea a acestora, iar, concomitent cu această activitate, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare”, a transmis Poliția Timiş, conform News.ro.

În 4 ianuarie, au fost prinși, la Timişoara, și ceilalți trei suspecți, toți fiind reținuți.